Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Advent

Advent

A gyorsan múló ősz után a december beköszöntével megnyitja kapuit az adventi forgatag a megszépült Kossuth téren. A díszbe borult főtér egészen év végéig, december 31-ig ejti ámulatba a látogatókat, rénszarvasszán, fényfüzérek, karácsonyi dalok, betlehem és feldíszített fenyőfa jelzi: közeleg a karácsony. Kézművesek faházakból kínált portékái kerülnek az ünnepi fa alá, és a sok szépség láttán a látogató megfeledkezik a hidegről, amit a forralt bor, a frissen sült kenyérlángos és a kürtőskalács illata és íze is enyhít.

Advent Fair

After the fast farewell of the autumn and with the arrival of December the Advent Fair opens its gates in Kossuth Square. The glamorously decorated main square amazes the visitors until the end of the year, 31 December. A reindeer sled, strings of lights, Christmas carols, a Bethlehem cradle and a decorated Christmas tree mark the coming of Christmas. Products of craftsmen sold in huts get placed under the celebration tree and this wonderful sight together with the hot wine, the smell of freshly baked bread-langos and pastry horns makes the walkers-on forget about the cold.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app